Soyavoks duftlys - Grapefruit + orange + lemon + cinnamon

kr 149 Inkl. mva

Håndlagde, miljøvennlige duftlys av 100 % ren soyavoks med tilsetning av grapefruit + orange + lemon + cinnamon eteriske oljer og tre veker.

Vekt : 160 g
Brenningstid: omtrent 25 timer

Grapefruit: eteriske olje av grapefrukt har en frisk, søt – syrlig duft. En utmerket olje som er gunstig brukt for å opprettholde en sunn , positiv funksjon av kroppen. Det hjelper med den forventede fysiske ytelsen. Grapefruktdamp kan brukes til å lindre angst og rastløshet. Oljen av grapefrukt deler mange av de samme antiseptiske og antivirale egenskapene som andre sitrusoljer og brukes mot forkjølelser.

Orange (appelsin) er en syrlig, men frisk, fruktig aroma med en god atmosfære. Appelsinolje virker både oppløftende og beroligende på sjelen. En veldig fin olje å bruke på barnerommet når det er leggetid.

Lemon (sitron) eteriske olje stimulerer sansene, bidrar til å opprettholde en sunn blodsirkulasjon og immunsystem. Den har en desinfiserende og forfriskende effekt. Eterisk olje av sitron klarner tankene og styrker konsentrasjonsevnen, demper hodepine og migrene, virker styrkende.

Kanel (cinnamon) er den tynne, sammenrullede indre barken fra kaneltreet. Kanel har en varmende og stimulerende virkning.

Lysene våre

Håndstøpt

Alle våre produkter er egenproduserte.

Miljøvennlig

Vi har valgt å bruke miljøvennlig lysvoks til våre lysene.

Unik

Enten former eller farger er enestående.