Om oss

Jeg heter Henriett – lyskunstneren, drømmeren, og skaperen bak Silverlys. Jeg lager unike, håndlagde lys i mitt eget verksted i Mandal, Norge.

65754539 2341937379188627 7065340430212136960 n 001

Hver eneste lys som jeg lager, er laget av grunnmaterialer av høyeste kvalitet, med enorm hengivenhet og et stort hjerte.

Jeg har tillit i at med hjelp av mine håndlaget lys, kan folk – hvis bare for noen få timer- finne trygghet og rolighet inni seg selv, og bli betatt av deres skjønnhet og fantastisk duft.

Henriett

Begynnelsen

Magien av voks rørte meg når jeg var en liten jente, da fikk jeg mulighet for å prøve meg selv til å støpe lys på en håndverksmesse. Jeg kommer aldri til å glemme lukten av voks, som var så nydelig. 

Mange år gikk med tanken på at jeg ville begynne å lage lys. 

Jeg reiste til Ungarn og da klarte jeg å være ferdig med et håndlaget lyskurs, som var veldig gøy. Helt fra det kurset stoppet jeg ikke.

StockSnap SHPHVPLC7T
silverlys4

Inspirasjon

Ved siden av lysstøperi begynte jeg å utvikle meg selv, og studere kunsten av lyslaging og pynting på en autodidaktisk måte. I tillegg begynte jeg å samle erfaringer intensivt og ble kjent med alt det kreativiteten som ligger i soyavoks. 

Jeg henter mye inspirasjon og råd fra den japanske lysstøperi, hvor lysstøperi har en eldgammel tradisjon.

Hva andre sier om oss

Hvordan de ble laget

se på lysene våre